På två ben!

Publicerad av
Äntligen!
Äntligen!

Så här glad såg Dottern ut i förmiddags efter besöket hos ortopeden! Efter 7 långa veckor har hon kastat gips, kryckor och sin speciella ‘walking boot’ i väggen och hennes högra ben har läkts riktigt snyggt! Oj, vad glad hon var! Det kändes ju lite konstigt att g[ normalt igen eftersom musklerna har förtvinat lite och efter att hon kommit hem från skolan på eftermiddagen blev det att vila den trötta foten som varit beskyddat inlindad så länge. Eftersom läkningen fortfarande pågår får hon fortfarande inte hoppa eller springa under de närmaste två veckorna, men får alltså gå. Hon är, i skrivande stund, på väg hem från sin danslektion. Det skal bli intressant att höra hur det har gått. Hon har inte missat en enda lektion de senaste veckorna, men istället för att dansa och öva, har hon suttit och tittat på. I kväll har hon i alla fall fått med i svängarna! 🙂

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.