Värme och vattenlekar

Publicerad av
Sonen och Lillasyster är klara att bli dragna på madrassen efter båten.

Vi vaknade till mera moln. Hela veckan har det varit mulet. En skön paus från den heta solen. Trettio plus är tillbaka nästa vecka.

Dock bjöd denna torsdag på varmare väder och det blev så pass varmt som 28 grader på eftermiddagen innan åskan och regnet kom. Det regnade inte länge, men det kom ordentlig under den halv timme eller så det öste ner. Jag som hade tänkt vattna blommorna behövde inte ens tänka på den saken och den torra marken tackade nästan högljutt!

En nöjd Son på vattenskotern
Jag hade inte särskild tur i ordspelet Scrabble denna gång

Sällskapsspel hade vi också tid med på eftermiddagen då det var en kort paus i vattenlekarna. Sonen, Kompisen och jag spelade Scrabble och det gick verkligen inte alls bra för mig denna gång. Jag frågar varenda gång vi skall spela Sonen om jag kan få ett 20 poängs försprång i och med att engelska inte är mitt modersmål, men ngt sådant vill inte Sonen ge mig! Nåja, bara att kämpa vidare. Skam den som ger sig, bara att försöka en annan gång. Eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.