13!!!

Publicerad av

I måndags, för TVÅ dagar sedan pustade och stönade vi i 34 graders värme med en hög luftfuktighet. Denna onsdag morgon då jag slog upp mina blå hade vi endast 13 grader varmt!!

Ljuvliga tider alltså! Fönstren åkte upp på vid gavel efter att luftkonditioneringen stängdes av och friska, svala vindar blåste igenom vårt hem.

Man hinner och orkar med så mycket mera då vädret är svalare. Gräsmattan fick jag tex klippt på endast 30 minuter idag. Istället för de vanliga 40 minuterna och detta var EFTER ett Peloton pass. Dock skall det inte heller stickas under stol med att vår gräsmatta är så torr på sina ställen efter denna sommars väldigt lite regnande, att jag helt enkelt fick skippa klippningen stora delar av den. Därav också den förkortade tiden. Redan stressad gräsmattan mår ju som bekant ännu sämre om den klipps.

Torsdagen och fredagen skall bjuda på svalare temperaturer. Idag blev det som varmast 19 grader och imorgon lovas runt 23 och på fredagen 26 grader. Dessa temperaturer är normala för juni, men det verkar ju som om den heta sommaren kom först i år och då det normalt är hetare i juli har vi nu det svalare.

Alla vet ju att vi inte rår på detta väder. Istället är det bara att njuta av dessa svalare dagar medan vi har dem!

Den mulna, svala dagen blev lite varmare när solens strålar fick börja värma upp Moder Jord och nu sitter jag här i den svala brisen med denna fina utsikt.

4 kommentarer

  1. är det här utsikten bak om huset ? Jätefint . Kan tänka det är svalkande skönt nu med 13 grader. Jo man slöar till väldans mycket då det är tryckande varmt

    Gillad av 1 person

    1. Nä det är oerhört tungt att klippa gräset i värmen. Men skam den som ger sig säger denna kvinna och klipper på förmiddagarna eller kvällarna så långt det är möjligt. Det var en gång en tonåring som klippte, men numera verkar det vara jag som får ta hand om det görat…..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.