Zoomar fortfarande

Publicerad av

Denna fantastiska (Ha!) bild tog jag av mig själv ikväll medan jag väntade på att det stickande väninnorna skulle logga in till vår träff. Trots att staten har sgs helt öppnat nu , fortsätter vi att träffas via zoom.

Varför kanske ni undrar? Vi är dessutom alla fullt vaccinerade vid det här laget också. Svaret är enkelt- bekvämt och lätt! Tvillingstäderna är en utbredd metropol med förorter i alla riktningar och totalt bor här kring 3 miljoner människor. Över hälften av Minnesotas befolkning faktiskt. Väninnorna bor i söder, norr, väster och öster och då är det liksom bara enklare att använda detta fantastisk verktyg som kallas zoom och som numera är känt i hela (väst) världen.

Som vanligt fick vi en mycket trevlig pratstund framför skärmen i över två timmar. Inte alla råkar ha stickprojekt just nu, men detta är ju inget krav precis!

Jag jobbar vidare på min sjal med mönster i spets och har kommit så här långt nu. Ungefär halvvägs. Mönstret är väldigt roligt att sticka och jag stickar dagligen, trots att det varit så varmt. Sjalen är långt ifrån utan misstag, men jag är nöjd med den ändå! Nu när jag har listat ut hur man börjar med 7 maskor och kommer ända upp till nästan 400, har jag köpt bomullsgarn i vitt och skall sticka en till, likadan, med förhoppningsvis färre misstag. Först måste dock denna bli klar…..

4 kommentarer

  1. Inte” bara” negativt med pandemin då… så bra att tekninken kan vara till hjälp . Kan tänka mig att tidsmässigt är mycket bra. Att inte spendera så myvket tid i trafiken då .

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.