Premiärtur!

Publicerad av

Med tungan rätt i munnen rattade Sonen familjens nya leksak i eftermiddags på premiärturen. Första gången han skulle lägga till vid bryggan efter att han och Maken sjösatt vattenskotern vid den lilla hamnen på andra sidan sjön där vi har sommarstugan. Bra gick det verkligen och annat kan man ju inte säga än att Sonen kan det här med motorer och att ratta dem. Vilket vi dock redan visste.

Ingen 30 graders värme idag, utan en kall nordlig vind med endast 16 grader. Sol dock, så det hjälpte, men lite senare på eftermiddagen då Sonen, Lillasyster och Flickvännen i misstag välte hela ekipaget, märkte de hur otroligt kallt det var i luften och i vattnet- om de inte hade märkt det tidigare vill säga.

En lyckad första dag vid sommarstugan under denna långhelg är på väg mot sitt slut. Imorgon, lördag, lovas visserligen sol igen, men inte ens 20 grader varmt. Nåja, gissar att det inte hindrar ungdomarna från att ha skoj ändå!

Sonen och Flickvännen på väg ut på sjön för en provtur!

8 kommentarer

 1. Härlig ”leksak”! Har kört en sådan ett par gånger. Sommaren är ju dock så kort här hos oss att jag aldrig skulle köpa en sådan, men vi hyrde en gång och det var kul.
  Ser ut som att ni fått lite sommarväder nu!

  Gilla

  1. Hoppas terassen blir som ni tänkt er!
   Sommar ena dagen hos oss, kyligt den följande….. typiskt vårväder, fast vi marscherar i snabb takt mot sommar! 😀 ( dock föredrar jag våren eftersom sommaren är så het och kvav.)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.