Sista hemHemma dagen….

Publicerad av

… för Dottern alltså. Tror hon har trivts med en riktigt ledig vecka. Utan studier och mamma som skött om tvätt och mat. Imorgon, lördag bär det av söderut igen. Tillbaka till studieorten, vännerna och en ny praktikplats för sommaren. Långt att köra på egen hand, över 400 km, men det skall nog gå bra. Hon börjar ju bli rutinerad vid det här laget. Tar det lugnt och reserverar all den tid hon vill ta och behöver. Sträcker på benen emellanåt, använder toaletten och packar ofta med egen matsäck. Lite för långt att komma på bara en helg, men en vecka känns bättre.

Två glada syskon tog sig ett dopp i den varma och sköna bubbelpoolen imorse.

Det är en hel del som vill göras då man kommer hem på relativt kort visit. Träffa en del vänner, shoppa lite, slappna av och bara slöa och äta mammas mat. Dottern klarar sig med bravur i köket, men klart det är skönt att inte behöva tänka på vad man skall äta och koka i en veckas tid.

Lite zoom med mommo hemma i Jakobstad hann hon också med och det var onekligen roligt!
Det blev grillat till kvällens middag. Regn och kyliga vindar till trots.

Nu har hon packat färdigt så gott som och ser fram emot att komma hem igen efter en vecka hemHemma. Alltid lika kul att ha hela familjen samlad igen, speciellt för en mamma…..

14 kommentarer

 1. Visst är det gott att ha flocken samlad även om det bara är tillfälligt. Kan tänka mig att dottern har haft härliga dagar hemma. Vår son bor i Stockholm och vi i Skanör så det är alltid lika roligt när han dyker upp. Det brukar bli tre veckor under sommaren men även under andra storhelger. Sedan blir det inte tillräckligt ofta men det var värre när han bodde i Brasilien för då pratade vi avstånd. Jag måste dock erkänna att det är gott att ha döttrarna i närheten.

  Trevlig lördagskväll eller om det är förmiddag hos er nu…

  Gillad av 1 person

  1. Brasilien är onekligen långt från Skanör! Mina föräldrar har mig här i USA och min bror utanför Stockholm. Endast min yngre syster bor i Jakobstad, Finland ännu. Det är sällan vi träffas hela familjen längre-tyvärr.
   Att ha sina egna barn hemma, alla tre är minsann lyxigt!

   Gilla

 2. Det är ju härligt att rå om dem en stund. Haft våran i stan den här helgen också. Även om hon har eget boende med sambon hinner vi ses lite. Nu är hon på väg tillbaka till studentlägenheten för sista skolveckan detta första år.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.