Resultatet….

Publicerad av
Djupt nedsjunken i en intressant bok satt hon i solen i eftermiddags och njöt.

…. kom sent via mejl i eftermiddags. Runt 17 tiden kollade jag min post för tiotusende gången idag och DÄR kom mejlet. Följde länken och loggade in med Lillasysters födelsedagsdatum. Ögnade igenom texten och skyndade mig ner till det jag ville ha reda på: NEGATIVT!

Helt otroligt förvånade var vi hela familjen, för hela året har ju alla undrat hit och dit: vad har hänt med de vanliga, hederliga förkylningarna?? De har ju liksom inte existerat!

Dock är det tydligen det som Lillasyster drabbats av och inte ngn Covid. Oj, så skönt! Ingen isolering i två veckor. Visserligen hamnar hon alldeles säkert att vara hemma inkommande måndag också eftersom hon fortfarande är riktigt, riktigt förkyld. I dessa tider vågar man ju inte hosta eller nysa!

En stor lättnad och glädje dock och inkommande söndag kan vi fira Morsdag som vi hade tänkt med Svärföräldrarna på besök.

9 kommentarer

  1. Jo, det var en lättnad. Mest för att Lillasyster inte hade Covid och behövde ligga i 2 veckor. Resten av familjen är ju alla vaccinerade vid det här laget, så jag var aldrig riktigt orolig för vår del

   Gillad av 1 person

   1. Vi tog isoleringen med en nypa salt. Faktiskt. Lät henne går runt hemma med munskydd på, men alla måltider intogs hon på rummet sitt vid skrivbordet. Tack och lov var och är det ju en helt vanlig förkylning, men man kan aldrig så noga veta i dessa tider.
    Hoppas du haft en trevlig morsdag! Tack för att du läser och kommenterar! 😃🌹🌷

    Gilla

   2. Visst är det bra att vara försiktig även fast man äe vaccinerad. Och ni har väl fått bara en ännu.
    Jo jag hade en bra morsdag . 💕🌹Japp
    fär väl önska er god night snart …😴

    Gillad av 1 person

   3. Nej vi är fullt vaccinerade hela familjen förutom Lillasyster. Här ges vaccin doserna med 3 veckor mellanrum. Härligt att du hade en fin morsdag! Trevlig måndag och god natt härifrån!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.