Nytt och grällt

Publicerad av

Att sticka på rundsticka är ju väldigt enkelt när man äntligen har listat ut hur man får hela projektet att bli, just det… runt. Det är ju det som är grejen. Sedan är det bara att sticka på.

Garnet jag använder just nu är verkligen inget favorit garn. Lite märkliga nyanser, tycker ni inte? Kommer faktisk inte ens ihåg varför och när jag inhandlande detta, men åtminstone är det bra för övning!

Inget mönster, bara övning. Enkelt och kul och bara att sticka på. Nu har jag bråttom att få denna/detta vad det nu är färdigt så att jag får börja på nästa projekt…. En stor halsduk i ett nytt trevligt mönster. Eftersom jag har så mycket restgarn tänkte jag öva med det första innan jag lägger pengar på snyggare, mycket dyrare garn….

Fortsättning följer onekligen med detta stickande…..

7 kommentarer

  1. Fina färger. Det här med sticknin både runda, långa och alla modeller låter jag vara , jag tycker om att sticka ibland. Vart 10 nde år ungefär så det är väl snart dags 😀 men än så länge överlåter jag det till mamma och de andra som är mer intressrade

    Gillad av 2 personer

    1. Jag är absolut inget stickproffs, men trivs oerhört bra med ett projekt på gång. jag har stickat av och till sedan Sonen föddes. Alltså i hela 17 år! Mest blir det lättare halsdukar och filtar, men det gör ju inte ngt det heller har jag fått lära mig. Huvudsaken man trivs med det man håller på med! 😃

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.