Regn

Publicerad av

Och faktiskt riktigt skönt med kyla och regn efter alla dessa oerhört tidiga vårdagar med sol, sol och åter mera sol. Sol i all ära, men idag då vi vaknade till att skyarna helt och hållet hade öppnat sig, är det en hel del på insidan som jag hunnit ikapp med som blivit försummat de senaste dagarna. Det där tvånget att sitta ute i solen eller att ta en promenad med hundarna i solskenet finns liksom inte alls idag.

Jo jag har sett att ni har det iskallt där på den östra sidan om Potten, men efter 17 grader igår ( väldigt tidigt för sådana temperaturer även hos oss.) känns 3 grader som rena rama vintern här hos oss idag!

Däremot har jag fått en hel del dammtorkning gjort. Plockat upp efter oss alla, strukit bordsdukar, tagit hand om tvätten samt lite annat smått och gott. Ett cykelpass efter ett fyra dagars uppehåll kändes inte alls fel, men oerhört tungt och nu sitter jag här med gelé i benen.

Till allas vår glädje och stora förvåning fick Sonen sin första dos med Pfizer vaccinet igår kväll! Han jobbar ju som bekant, deltid i mataffär och nu står den personalen bla på tur i delstaten. Mycket bra!

Inga biverkningar alls efter den första dosen igår kväll och eftersom skolan nu har börjat som vanligt igen för honom, kunde han lugnt åka tillbaka imorse. Vi får ju se sedan hur han mår efter skoldagens slut. Och efter den andra dosen om tre veckor…..

Inget utesitttande i detta regn!
De stackars gräsänderna är tillbaka och söker förgäves efter öppet vatten.

2 kommentarer

  1. Det behövs lite regn och rusk ibland. Skönt att han fått sin spruta. Hoppas ni andra får era snart också. Önskar det kunde bli aktuellt för oss inom en snar framtid men det ser dröjsamt ut.

    Gillad av 1 person

    1. Bara att vänta tålmodigt, eller hur……? Nu har vi den sydafrikanska mutationen här i Minnesota som Maken menar att blir troligen den dominanta eftersom inget vaccin verkar bita på den. Gissar dock att vaccin är bättre än inget mot den…?🤔

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.