Socialt värre!

Publicerad av

Efter denna helg, där vi inte hade en enda plan så är det bara att konstatera: människan är ett socialt djur. Så här mycket trevligt och roligt har har jag inte upplevt på år och dag känns det som. Egentligen är det nog inte SÅ länge, eftersom vi hade gäster ( utomhus) på Makens 50 årsdag…. För 6 månader sedan.

Det där tidiga och varma vårvädret lockar till umgänge och vi tog väl till vara plusgraderna både igår på lördagen och idag söndag.

Vi började på lördagen med att besöka Makens föräldrar. De bor lite mera än ett stenkast ifrån oss, men det spelar ju ingen roll eftersom vi ändå inte kan umgås inomhus till följd av pandemin. Alltså, tog vi tillfället i akt, packade med egna fältstolar och åkte iväg. Vi fick minst sagt en trevlig timme innan det blev för skuggigt och kyligt och det blev dags att bryta upp.

Samma kväll samlades Maken, jag och grannparet mitt emot oss runtomkring ‘brasbordet’ på baksidan av vårt hem. . Det gällde att bylta på sig ordentligt, men trevliga två timmar fick vi där allt möjligt diskuterades. Det var så oerhört roligt!

Och såg idag, denna söndag…. Det blev Zumba. Utomhus vid en utescen i en annan förort med min vanliga instruktör som jag normalt ( det senaste året i varje fall) Zumbar med via zoom och hela 25 andra Zumba entusiaster! Vilket ståhej! Vilken atmosfär! Det ropades, klappades, hurrades och till och med skreks lite här och där! Och tjoades! Och dansades förstås!

Just före Zumba lektionen började.

Vilken oerhört trevlig helg! Nu kommer måndagen emot och denna vecka för återigen en del förändringar med sig. Återkommer så småningom till dessa. Trevlig arbetsvecka ni som läser, följer och kommenterar!

4 kommentarer

  1. Jag kan inte låta bli att tänka på hur vårt liv kommer bli när den blir lite mer normal, kommer vi ta med oss det här med ”utesamvaron” mer eller kommer vi vara så glada att vi får träffas inomhus att vi undviker tankarna om utomhus?

    Gillad av 1 person

    1. Jo jag kunde konstatera det förra helgen. Vi är helt klart sociala djur och behöver få träffa andra. Tekniken som vi till vår tillgång är fantastisk, men ändå är det inte samma sak.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.