Oooh! I just love the contrasts!

Publicerad av

Sarkasmen dröp i Lillasysters uttalande mot kvällskvisten då jag packade upp påsen med reakläder från återigen en favoritaffär som inte klarat Covid pandemin och som nu stänger om en vecka. Verkligen synd. Mycket bra i den affären…. Däremot tyckte nog Lillasyster att mamman i huset lite kunde variera i sina färgval ändå. Jaaaa…… vad säger man? Jag älskar blått, om ni inte läsare förstått det. I nästan alla nyanser!

Hur såg Lillasysters färgval ut då? Jodå, det var en aning mera varierande än mitt…..

Det blev en trevlig eftermiddag ute i affärerna. Som vanligt med munskydden i högsta hugg. Det blev inte bara kläder inhandlat. Mamman hade också lovat mera böcker åt denna Lillasyster som bekant fyllde 13 för några dagar sedan. Hon är inne i en läsperiod just nu och säga vad man vill om sociala medier, men hon har hittat en massa intressanta rekommendationer på Instagram. Alla i genren romantisk fantasi med prinsar och prinsessor, drakar och annat skoj. Tjocka luntor innehållande sagor mer eller mindre skrivna för ungdomar. Mamman klagar inte!

Det var en nöjd mamma med barn som kom hem vid 16.30 tiden efter några timmar hemifrån i butiker. Imorgon, söndag blir det hemmaliv åter.

6 kommentarer

    1. Även om utbudet är större i klädbutikerna klär sig nog alla ungdomar på samma sätt ändå har jag konstaterat. Har inget med utbudet att göra. 😃
      Huvudsaken är ju att man ser ut som kompisarna- som det alltid varit. 😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.