Solens strålar…..

Publicerad av

… lyste in i förmiddags och det var så ljuvligt! Solen är helt klart redan högre på himlen och här på våra breddgrader i Minnesota värmer den redan på mitt på dagen, trots att vi har minusgrader ute. Våren är onekligen i antågande, långsamt men säkert.

Något annat som solens strålar lätt visar är hundhår och damm. Detta gjorde att städerskan mitt i allt kom farande, redan vid nio tiden på morgonen. Trots att denna städerska egentligen hade tänkt sig ett pass på den där Peloton cykeln.

Istället kom dammsugaren fram med rasande fart, mattor åkte ut och dörrar till studerande ungdomars rum stängdes. Dammet och hundhåret skulle bort nu, genast. Inget snack om den saken!

Tanken på att dammsuga är egentligen tråkigare än att faktiskt göra det har jag märkt. Det tar inte så väldigt länge, speciellt eftersom städerskan senaste besökte oss i söndags. Men har man husdjur så har man och de löser hår.

Efter en havltimme var golvet acceptabelt igen och städerskan satte bort sina redskap och försvann. Kvar fanns den helt normala mamman som gick ner till cykeln och genomförde det där träningspasset.

12 kommentarer

  1. Solen är ju verkligen nåt man vill se nu. En vals med dammsugaren borde jag ochså ta oftare.men he så tögot . Lotta engberg sa på bingo lotto att hon älskar att dammsuga . Jag bjöd in henne men hon har inte dykt upp än, kanske sitter hon i karantän 😉 nåja skämto sido . Gick e bra ti ped ?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.