Klickade hem ett flygplan….

Publicerad av

…. i miniatyrmodell att hänga i julgranen. Detta plan, en Cesna-172a är det flygplan som Sonen lär sig flyga och det är klart att han önskade sig ett eget till julklapp. Annat kan man väl knappast tänka sig från en rätt nybliven flygfanatiker. Dessa mindre propeller plan är inga billiga leksaker i normal storlek precis. Ett nytt sådant kostar kring en halv miljon USD, så då Sonen meddelade att han gärna ville ha ett alldeles eget till julklapp måste vi ju naturligtvis hitta på en lustig lösning till detta önskemål.

Jodå. Maken kom på den briljanta iden att köpa en julgransprydnad åt Sonen och jag måste säga att sonen tog detta med ro då han öppnade sin lilla julklapp. Glad i hågen utropade han:

-It’s my very own airplane!

Glatt leende tog han genast tag i bandet på det lilla planet och hängde det så högt upp i julgranen han lyckades få det. Sedan stod han ngn sekund och begrundande sitt lilla plan. Nöjd och belåten.

2 kommentarer

    1. Jo, eller hur? I vår familj kör vi oftast med praktiska klappar. Som kläder som behövs, eller intressen. Dottern fick bla garn eftersom hon gillar att sticka hon med. 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.