Torsdagsrosor….

Publicerad av

… bara för att liksom! Vad glad jag blev då Maken kom hem med detta fång efter jobbet. Bara för att det är en helt vanlig torsdag som tydligen förtjänade ett fång rosor! Det är ju så väldigt mycket roligare att få då det är helt oväntat, eller hur? Kul, då det är väntat också, men extra speciellt då det bara händer.

Glad blev denna maka!

I övriga nyheter denna helt vanliga torsdag har vi återigen fått njuta av solen här i Tvillingstäderna med omnejd. Inta lika varmt idag, runt 7 grader, men det är ju inte fy skam det heller… eller vid närmare eftertanke kanske det nog är ngt att klaga över för visst ändrar vädret. Någon sådan här värme i december på dessa nordliga breddgrader i inlandet skall inte existera. Egentligen…….

Jag levde farligt direkt på förmiddagen då jag åkte och handlade igen. En nygammal affär där jag normalt inte handlar längre, men Svärföräldrarna behövde en del varor därifrån, så jag åkte å deras vägnar. En del kom ju hem i kundvagnen för oss också naturligtvis. Det känns bra att kunna finnas till hands åt dem i dessa Covid tider. Viruset härjar fortsättningsvis och i deras höga ålder vill vi helst att de håller sig hemma och så långt från affärer och andra folksamlingar som de bara kan komma.

Eftermiddagen spenderades i köket mest. Lite hann jag ut i solen, men då hade redan de utlovade vintevindarna börjat återvända och dunvästen som jag hade på mig räckte inte längre till att hålla kylan borta.

Det var helt i sin ordning det med. Det är ju trots allt december…..

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.