Naturligtvis har jag krattat strand!

Publicerad av

Ni trodde väl inget annat ändå? Svalt och friskt ute med ngn plusgrad och vindstilla. Sjön svallar ännu fritt men vid stranden börjar det nu frysa på nätterna. Vid den här tiden för ett år sedan hade vi redan haft is i några veckor på vår sjö.

Jag fick en hel del lönnlöv borträfsade också . Lönnlöv som hade fallit sedan vi var här i oktober och räfsade. Nu får snön komma och lägga sitt vita täcke på tomten vår för att bevara buskar och träd över vintern.

Inne i stugan är det varmt och skönt. Ombonat med adventsljusstaken som lyser och sprider värme och glädje och en brasa i spisen.

Maken har jobbat precis hela dagen. Han tyckte nämligen att vi behövde en ny diskho i köket. Den gamla fungerade, men den var av plast och hade börjat se ganska sliten ut. Maken, som är händig och kan sin sak, har legat under diskbänken mer eller mindre hela dagen och skall nu börja städa upp röran så att vi kan få komma igång med ngn slags matlagning innan det blir zoom syjunta för hela slanten!

Gammal och välanvänd diskho i plast…..
…för en ny i rostfritt stål. Helt klart snyggare och helt klart lättare att hålla ren!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.