Klart!

Publicerad av
Golvlister saknas ännu här och där. Det blir Makens jobb i helgen.
Möblerna är på plats igen
Matsalen

Vid 15 tiden blev golvet klart. Det är märkligt tyst i vårt hem utan allt hamrande! Ännu behövs lister på en del platser och en del möbler behöver komma på plats. Badrummet är inte heller i skick, men det mesta är i all fall på plats.

Jag är så otroligt nöjd med golvet! Maken är också nöjd, men ungdomarna här hemma är inte så säkra…. Det ekar ju förstås mera med trägolv och det finns ingen heltäckande matta som dämpar ekot eller som är mjuk och skön att gå på…. Nåja, jag gissar att alla vänjer sig så småningom….. Härligt att ha detta projekt rott i hamn!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.