Curiosity killed the cat

Publicerad av

Där står de. Alla vita lådor snyggt staplade i matsalen. Fulla med nya golvbräder som skall börja installeras imorgon, måndag. Jovisst, vi har kollat texten på lådan och precis som väntat står det ‘wired hickory’ på alla lådorna. Vi vet ju att produkten är rätt.

Ändå kunde inte Maken hålla sig. Gick och hämtade kniven och skar upp en av de de översta lådorna. Bara för att vi skulle få ta oss en titt liksom.

Jag började nästan fnissa av glädje och lite nervositet när han drog ut några plankor! Vilken färg! Vilen variation i mönstret! Vilken förändring det kommer att bli!

Som jag sagt så många gånger förr: du vet verkligen att du är vuxen när du gläds över sådant som ett nytt trägolv, en ny diskmaskin och/eller en ny tvättmaskin!

Men ändå…. hur kul kommer inte detta att bli?!

Hoppas ni hänger med på uppdateringarna som jag hoppas få gjorda vartefter…..

Så där helt apropå kan jag meddela att det blev Alaska lax i gräddsås till middagen ikväll. Jag kryddade och gjorde i ordning en bit åt Svärföräldrarna också eftersom det numera är så kyligt utomhus att vi inte längre kan träffas på vår veranda. Numera har vi så väldigt många som är smittade i Covid här i Tvillingstäderna och hela staten Minnesota, så det är helt enkelt ny karantän som gäller. Ingen officiell sådan, men en helt frivillig sådan. Vi håller oss hemma så mycket som möjligt och vill naturligtvis inte att Makens föräldrar ger sig ut i onödan. Bäst att hållas hemma nu. De kokar inte särkilt mycket längre, speciellt inte fisk, så så är det ju lite lyx med färdigt förberedd mat bara att lägga i ugnen och följa nedskrivna instruktioner.

Nu är det åter kväller och imorgon börjar Lillasyster i skolan via nätet hela tiden. Lärarna verkar bra förberedda och jag är så glad att det höll i alla fall så här pass långt att hon faktiskt fick åka två dagar i veckan till skolan. Nu kör vi över nätet fram till januari och så får vi se ju då om det åter kan bli någon normal skoldag eller om undervisningen fortfarande sker via nätet.

Bara att gilla läget som så många andra ggr detta CovidÅr 2020…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.