Lite Hawaii medan snön åter vräker ner….

Publicerad av

Jodå. Idag, denna torsdag i november förärades vi med mera snö. Inte mycket, kanske runt 2 cm, men tillräckligt för att börja fatta att väder-förstå- sig påsarna som förutspått en riktigt, gammaldags vinter för Mellanvästern med mycekt snö och kalla temperaturer kanske får rätt åndå…?

Sådana dagar tar jag fram min parfym som jag köpte i Hawaii senast vi var där och ‘lägger på mig lite Hawaii’. Denna blomma, Pikake Jasmine är inte naturligt en Hawaii blomma, men doftar helt underbart och växer på de fantastiskt vackra vulkaniska öarna. Denna jul 2020 hade vi tänkt fira på Hawaii tillsammans med Makens föräldrar. Planerna hade precis kommit igång då Covid började härja och därav blev det förstås ingen resa…. detta år i alla fall! Hawaii finns ju faktiskt kvar och så småningom kommer vi nog dit igen!

Still havet brusar och är inte alltid så stilla…. Taget på Hawaii i januari 2019.

2 kommentarer

  1. För att orka med pandemin så behöver man ha sina små ljusglimtar i vardagen! Här kollar jag resefoton med jämna mellanrum, om det hjälper eller stjälper ressuget det vet jag inte riktigt.. 🤔😁 Nåja nu skall jag söka mig iväg till jobbet snart, å en go’natt till er!

    Gillad av 1 person

    1. Jo, det kan vara lite tvetydigt om det hjälper att kolla foton, men det är ändå härligt… Gav mig en enorm längtan till havet….! Trevlig fredag! Jag skall just krypa i säng på torsdagskvällen…. 😴

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.