Dagens löpsedel….

Publicerad av

Så här såg vår tidning ut imorse. Trevlig bild, inte sant? Tagen efter de första talen som hölls igår kväll. Jag hoppas att ni såg på dem om ni är intresserade.

Många arga runtom i landet som, liksom Trump påstår att valfusk har begåtts överallt i landet och att valet inte gäller som det står nu. Enligt lagen skall rösterna i en viss delstat räknas om ifall det skiljer mindre än 1% mellan kandidaterna. Åtminstone i Pennsylvania blir det omräkning, men särkilt orolig är jag inte.

Annars har värmen fortsatt och denna söndag var det igen just över 20 grader, men det blåste så hårt att det var en aning knepigt att vistas ute och sitta still med ngn bok eller stickning. Istället städade jag ur blomkrukorna, fyllde på åt småfåglarna och lite annat ditt som datt ute på gården. Imorgon blir det svalare, vår otroligt härliga vecka med brittsommar går mot sitt slut och enligt prognosen blir det regn imorgon som övergår i snö på tisdagen….

Småfåglarna behöver få sin mat påfylld sgs dagligen. Inte mycket annat att äta trots värmen.
Julbelysningen är på plats och får nu vänta på att bli tänd till slutet av månaden.

Maken grillade utsökt Alaska lax ikväll och igen var det varmt och vi kunde bjuda hans föräldrar på mat och äta Mer eller mindre utomhus på verandan. Distans hölls och som vanligt blev det en mycket trevlig samvaro. Frös gjorde vi inte ens!

En mycket trevlig söndag går mot sitt slut och återigen står en skol och arbetsvecka framför dörren. Ännu får Lillasyster åka till skolan två dagar den här veckan, men Covid fallen slår nya rekord nu sgs varje dag i vår stat, att det knappast dröjer innan ungdomarna endast studerar via nätet igen. Bara att gilla läget…..

2 kommentarer

 1. Mors.Jag kollade på Trumpens ty kanal FOX News för en stund sedan där klagade han på att kanalen nu går Demokraternas ärenden,dom har ju alltid stöttat honom tidigare.När dom bär ut honom från Vita Huset,då kan dom sätta honom i sandlådan,där hör han hemma Donald ”Baby” Trump..Jag såg både Biden och Harris tal,måste säga Kamala vilken kvinna,en fin förebild för världens kvinnor,imponerad..Haé Kram.

  Gillad av 1 person

  1. Jo det där med sandlådan låter klokt! Där passar han! 😂
   Jo Kamala Harris är minst sagt imponerande….. och många män känner sig hotade av henne tyckte min svärfar då vi diskuterade henne….. inte minst Trumpen kanske…. ? 🤔

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.