Klockan halv elva- YES!!!!!

Publicerad av

Den förre vice presidenten Joe Biden kammar hem segern i årets historiska val i USA och blir landets 46e president!!!!!

Senatorn från Kalifornien, den mycket kloka och intelligenta Kamala Harris tar över som vice president. USA har fått sig ett historiskt ‘ Dream team’!

Trumpen har ännu inte godkänt resultatet och gratulerat vinnarna- det kan dröja om han ens förstår hur en förlorare skall bete sig- skaka tass och gratulera.

Äntligen, äntligen slipper vi Trump, som visserligen har en hel del med anhängare, men jag gissar att han går ner i historien som en av USAs sämsta presidenter genom tiderna.

Nu framåt i denna stora ångbåt, vilket jag liknar detta jätteland till. Trots ett all ett land som har många ljusa sidor och det visades i detta val!

Länge leve Demokratin- folket har talat!! 😃🇺🇸

10 kommentarer

 1. Grattis till er som äntligen fått en ny president 🙏 🤩
  Har följt med dramatiken, speciellt de senaste dagarna. Tittar just nu på tv 4 från Sverige som har direktsändningar. Intressant!
  Inatt får ni sova gott 😉

  Gillad av 1 person

  1. Tusen tack! Ja, nu behöver vi bara stå ut med Donald 47 dagar till och sedan gissar jag FBI får bära ut honom ur Vita Huset. Självmant tror jag knappast han flyttar…!

   Gilla

 2. YRS YES YES så BRAAA . det bästa som hänt nu på ett tag .
  Han kunde ju gott visa nåt positivt från sin sida och ringa Gratulera den nya presidenten som de brukar göra. Men tror dess värre att han inte kommer göra det och följa den traditionen .

  Gillad av 1 person

  1. Donald skulle inte vara Donald om han gav sig och skakade tass med sin överman. Han kommer nog att slåss till det bittra slutet då FBI får bära ut honom ur Vita Huset! Stackars lilla pojke! 😝

   Gilla

  1. Jotack! Det vågar man! Trumpen ger sig inte i första taget och det blir säkert fulare ännu innan det blir bättre, men vi får väl vara så goda och uthärda 47 dagar till med den stackars, narcissistiska lilla pojken som kommer att bäras skrikande och gormande ut ur det Vita Huset. Värdighet är ju som bekant inte hans grej!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.