Lugna gatan…?

Publicerad av

Ni som följer dessa skriverier vet att jag i augusti, sade upp mig från mitt jobb som dagistant på deltid. Detta ledde ju till att jag är hemma på heltid. Och nu under pandemin och alla dessa ökande fall, ÄNNU mera på heltid!

Underligt nog har jag fullt upp med program varje dag, men vissa dagar är förstås fullare än andra. Som idag, till exempel.

Det började med att grannarnas flyttbil anlände runt kl.08.30 imorse. De flyttar, som jag berättat, till östkusten, närmare bestämt till delstaten Maryland. Dit tar det 2-3 dagar att köra från Minnesota, alltså är det ju praktiskt rätt omöjligt att komma tillbaka och hämta det som kanske glömts.

På grund av detta skämtas det inte med flyttbilen!

Hela hushållet skulle alltså packas i denna långtradare! Möbler, lådor, dammsugare, gräsklippare, snöslunga, kläder, husgeråd osv, osv. Hela dagen tog det och hela halva gatan vår togs upp!

Tre timmar efter att flyttbilen anlänt kom det en till jättebil. Denna gång med leverans för oss! Eller rättare sagt leverans för Maken. Bräder som skall bli till golvlister som skall installeras runt det nya golvet. Först skall de dock målas av Maken. Golvet påbörjar om några veckor, alltså vill Maken försöka få dessa lister klara innan golvet installeras.

Jodå, vi kan vi med! 😂

… och inte bara en stor bil, men med tillhörande gaffeltruck också! Det ni! 🤣

Senare på eftermiddagen kom ytterligare en stor långtradare till grannarnas hus mitt emot oss. Den tog jag faktiskt ingen bild av, men det var lite lustigt att se alla grannar i sina bilar kryssa runt alla dessa stora bilar på vår rätt smala gata ändå idag.

Gissar att morgondagen är en aning lugnare igen här på vår gata i Förorten……

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.