Debatt

Publicerad av
Kamala Harris till vänster såg ofta road ut då den sittande vice presidenten Mike Pence svarade ( eller ofta undvek att svara!) på en fråga

Riktigt intressant var denna debatt mellan kandidaterna som ställer upp i valet för vice president posten. Ett helt annat klimat än det fiasko som skulle kallas debatt förra veckan!

Båda kandidaterna höll sig civila, taktfulla och höll sig till de frågor som den kvinnliga moderatorn hade. ( dock svarades det inte alltid på dessa frågor!)

Fyra miljoner amerikaner har redan poströstat och det är 27 dagar kvar till detta val. I åtta stater är det olagligt att rösta och Trump och Pence försöker påstå att poströster är olagliga. Dock bestämmer de olika staterna själva i detta fall vad som är lagligt och olagligt.

I Minnesota är det lagligt att både poströsta och förhandsrösta.

Enligt analysen nu efter debatten vann Kamala Harris, men som nyhetsreportern påpekade, de flesta som röstar har, om de inte ännu röstat, har bestämt sig vem de skall rösta för….

Tjugosju dagar kvar alltså… Om Trumpen inte vinner har han hotat med att inte godkänna det resultatet och överklaga det till Den Högsta Domstolen. Diktator som han gärna vill vara… och tror att han är!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.