Ny bekantskap

Publicerad av

Idag, denna soliga och varma tisdag, bestämde Dottern sig för att åka och hälsa på arbetskompisar från förra sommaren då hon jobbade i en park i grannförorten. Eftersom jobbet börjar i ottan äts det lunch redan vid 11 på förmiddagen. Medan det lunchades tänkte Dottern åka till parken och hälsa på.

Hon bestämde sig för att ta med hunden Lilly. Den större av våra två hundar. Lilly har ett trevligt temperament och är väldigt nyfiken på folk. Snusar gärna, svansen går fram och tillbaka i ett och om hon skäller, så beror det på att hon vill hälsa på ngn.

Sagt och gjort. Dottern lade kopplet på Lilly och laddade med extra vatten eftersom det verkligen var varmt ute. Och så åkte de iväg.

Efter att Dottern och Lilly hälsat på arbetskamraterna som åt lunch på en veranda, gick de ut en sväng i parken. Det fanns allt möjligt trevligt att se på och Lilly upptäckte en ny kompis.

Det är lite svårt att tyda bilden, men om ni ser riktigt nära och noga, syns Lillys nos på skölden på sköldpaddan. Sköldpaddan i sig själv har dragit in armar, ben och och huvud, för att skydda sig själv mot detta stora, hemska som kom över den.

Dottern var inte så säker på om den levde, men jovisst gjorde den det!

En livs levande ‘snapping turtle’ hade hon och Lilly hittat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.