Lycka är… ett par (nya) vattenskidor!

Publicerad av

De kom idag. Inhandlade på nätet och i helgen hoppas de få provåka. Ungdomarna har velat ha vattenskidor sedan sommarstugan blev vår och inkommande helg är vi på väg hela familjen med hundar och vattenskidor och helahalva hemmet från Förorten i bagaget verkar det som.

Nästa vecka skulle vi egentligen ha åkt på den traditionella veckan till turistorten Wisconsin Dells med Svärföräldrarna. Av förklarliga skäl än en gång, blir det ingen sådan vecka denna sommar. De flesta hotellen där har börjat öppna, men själv har jag inget som helst att intresse av att bo på hotell denna sommar med detta virus som härjar och naturligtvis kan vi ju inte ta med Svärföräldrarna som är fyllda 80 + på ngt sådant äventyr. Alltså stannar de hemma hos sig och vi åker till sommarstugan istället.

Att det sedan har lovats mycket svalare väder än vad vi har just nu är inget som ngn klagar över heller och det blir till och med lite kyligt att åka vattenskidor kanske…. Dock tror jag inte att detta kommer att stoppa vissa ungdomar….. Fortsättning på detta äventyr lär komma om några dagar kära läsare!

4 kommentarer

  1. Många planer som ändrats under våren , likaså våra. Vi som brukar ha en längre resa varje sommar. Jag är ressjuk, men stannar hemma i år för man vill Ju försöka undvika att dra viruset på sig. Så därav vårt bygge ute på gården. Håller som bäst på att gräva ner plintar.. he bliir noo braa tå he färdigt! 😬

    Gillad av 1 person

    1. Jo vi ser alla fram emot veckan! Och ja…. skulle vara väldigt kul att ha med Svärföräldrarna- vet att de skulle trivas , men nu är det ju som det är…..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.