Sommmaridyll

Publicerad av

Dessa två njuter i skuggan borta från den allra värsta värmen. Denna onsdag bjuder på fantastiskt vackert väder, utan ett moln på himlen och svala vindar från norr. Visst är det varmt, +28 i skrivande stund, men fuktigheten i luften har gått neråt betydligt och det är oerhört njutningsfullt. Sommaren då den är som bäst.

Om man då bortser från allt som pågår politiskt omkring oss. För en stund sedan satt jag och slöade på FB, men måste helt enkelt lägga bort mobilen. Var och varannan status uppmanar till kamp och protester och rättvisa för alla de färger som representerar USAs befolkning och så vidare.

Missförstå mig inte. Jag håller helt med. Detta är oerhört viktigt och visst är det bra att allt bubblar upp till ytan och hålls där, men just nu skulle jag hellre se på annat. Söta katter och hundar. Eller söta barn som leker ute eller ja, vad som helst, dock inte allt det politiska…..

Alltså, tror jag att jag tar min bok och vilstol och parkerar mig i solen en stund. Jag är redan insmord i solskyddsfaktor 50, så det är bara att gå och slänga sig i den där inbjudande värmen en stund.

På återhörande!

Dottern har skött om planteringen i mina blomlådor. Härligt vackra och somriga penséer i olika färger blev det!

6 kommentarer

 1. Härligt med sol o vila, det är att ta tillvara dessa tillfällen. Sommarblommorna är vackra, kaggar också planterat en del, men skall nog bli fler bara jag kommer mig för. Angående protester och demonstrationer så har detta också förekommit i vår huvudstad. Mycket som är på g världen över nu.

  Gillad av 1 person

  1. Tänk det. Att det demonstrerats i Helsingfors också. Detta hade jag inte hört. Bra! Så länge det görs fridfullt och på rätt sätt, tycker jag det är riktigt bra! Ngt måste ändra. Alla har precis samma värde vare sig man är vit, svart, eller gredoliskär! 😃👏👏👏

   Gilla

 2. Ser verkligen idylliskt ut där med vovvarna. Demonstreras här i landet på flera håll också. Tyvärr alldeles för mycket folk och trängsel .. långt över tillåten gräns. Själva frågan hamnar i skymundan och diskussionerna hamnar i pandemi och smittspridning på grund av stor folksamling istället.

  Gillad av 1 person

  1. Jo precis. Här väntar man nu för att se hur mycket ’lattjolajban’ viruset fått ha under alla demonstrationerna. Sjukvårdspersonal, Maken inkluderad, bävar lite för vad som skall hända om si så där 3 veckor….. 🤔

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.