KarantänRekommendation

Publicerad av
Precis som man sett på TV

Det här med munskydd. Inte velat använda. Inte riktigt tror på dem. Inte alls vill…. Tills LäkarMaken bad mig använda. Inte för att det bevisats att det stoppar mig från att få Covid, men för att det har bevisats att det skyddar ANDRA från att få smittan av MIG ifall jag har den och inte visar några symptom.

Eftersom Maken jobbar på sjukhus är sannolikheten att han tar hem smittan till alla oss ändå rätt stor.

Bäst att följa Makens råd, han vet ju faktiskt vad han pratar om och lägga på det där munskyddet innan jag går in i mataffären.

Dock vill jag påpeka att jag inte fingrade på det under hela den timmen det tog att handla all den där maten både till vår familj och till Svärföräldrarna Jovisst, blir det varmt där bakom, men eftersom detta är Makens och annan sjukvårdspersonals klädsel dag ut och dag in, är det nog bara att gilla läget och följa rekommendationerna.

Sonen på jobb

Medan jag handlade mat idag började Sonens skifte på mataffären. Här hade han just kommit dragandes med en vagn fullastad med ägg som skulle sättas in i kylskåpet. Skolan hade han avverkat på förmiddagen via nätet naturligtvis och nu var det då dags för arbete ända till kl.21 på kvällen.

Fysiskt tungt arbete, men han trivs och förtjänar pengar och som ett extra plus, får komma hemifrån i dessa hemmasittande tider!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.