KarantänKänsla: Kvällsmys

Publicerad av
Ett glas vitt framför brasan denna måndagskväll

Kvällen var underbar. Efter en dag som började rätt svalt och vi tvivlade alla på att det faktiskt skulle bli hela 23 grader varmt, var den ljumma kvällen vacker, stillsam och oerhört njutbar. Och jo, vid 15.30 tiden kröp kvicksilvret hela vägen upp till den utlovade temperaturen och då kunde vi ju inte annat än njuta.

Ikväll tyckte Maken att vi skulle ta ett glas vin ute vid brasan och det visade sig vara en ypperlig idé. Ingen vind att tala om och fortfarande rätt varmt. Här i Förorten får man ha vanliga brasor med tillstånd som anhålls om via Förortens nätsida. Om man har en brasa som använder en dunk gas, då behövs inget tillstånd. Gissar att detta beror på att man har mera kontroll över en sådan brasa kanske…?

Efter en liten stund framför brasan kom Sonen hem från dagens och kvällens skifte på jobbet. Han hade en lång dag idag med skolan på förmiddagen och sedan jobbade han från kl.14-21, Väl hemkommen kom han och satt med oss föräldrar och pratade bort en stund. Mysigt och trevligt hade vi på alla sätt och vis….

Sonen förklarar ngt arbetsrelaterat åt sin pappa, medan Maken lyssnar uppmärksamt på….

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.