Road trippin’…

Publicerad av
LexiTeslan tankar…..

Tillbaka vid sommarstugan. Denna gång körde vi upp i LexiTeslan. Maken körde den för andra gången hit och idag var det första gången jag var med. Nästan hela resan på autopiloten och väldigt lyxigt är det ju förstås. Gäller ändå att vara på alerten. Rondeller blev alldeles för invecklade och Maken fick hjälpa till. Precis som då man kör vanligt gäller det att hålla ett öga på trafiken och vägen. Slumra till duger inte.

Tesla modell Y är rymlig och hundarna hade bra med plats i baksätet.

Jag har precis avslutat veckans stickjunta via skärmen. Alltid lika trevligt och mysigt. Vi har två kvinnor som bor på östkusten som är med. Jag befinner mig vid sommarstugan i Wisconsin och två andra som var med befann sig i Tvillingstäderna i Minnesota. Alla jobbar på sina olika stickprojekt och trevligt hade vi. En mycket bra början på en vecka som åter spenderas på sommarstugan.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.