Tvåhundratrettio kilometer och fem vitsvanshjortar senare…

Publicerad av

… befinner vi oss åter HÄR! I vårt sommarstugeparadis i norra Wisconsin. Förra helgen hade vi med oss fyra ungdomar, denne helg har vi med oss två hundar! Vilken otroligt annorlunda helg det kommer att bli denna helg jämfört med den förra!

Lillasyster hade tänkt komma med oss, men efter en tung vecka i skolan med lite extra ungdomsdrama, ville hon stanna hemma. Att brorsan också är hemma mest hela helgen gjorde ju förstås att vi kunde låta henne stanna hemma i Förorten. Dock skickade jag samma bild som ovan åt ungdomarna hemma och det lät nog lite som om hon gärna skulle ha kommit med ändå.

Nåja, det är inte sista gången vi kommer hit denna sommar precis.

Så helgen blir nog annorlunda än vi hade tänkt oss. Det var tänkt att Lillasyster skulle åka vattenskidor mest hela dagen imorgon, lördag, men vi får tänka på ngt annat istället. Gissar nog att det blir en del sjöliv eftersom den utlovade temperaturen är över 30 grader varmt hela helgen och sgs hela nästa vecka. Dock blir vi bara här över helgen igen. Jobb och skola kommer emot ännu på måndagen, men snart, snart är det sommarlov och semester…..

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.