Alltid värre före det blir bättre

Publicerad av

Ni som följer oss här på andra sidan Potten kanske kommer ihåg att vi gjorde om golvet på huvudvåningen i november. Det gamla trägolvet och den slitna mattan åkte ut och ett nytt trägolv installerades över hela ytan.

Vårt vardagsrum med det nya trägolvet.
Den slitna, heltäckande mattan i hallen på övre våningen

Nu tacklar vi övre våningen. Tyvärr hade Maken en maratondag från 06.30-19.00 idag, så han var rejält trött. Vi hade väntat lite till sista minuten att riva bort mattan. Vi borde verkligen ha gjort det senaste helg. Istället för vila var det bara att ta fram verktyg och börja på för en trött Make.

Dock hade han rätt i det att rivningen gick väldigt fort. Äldsta Dottern hjälpte till med att riva ut stansarna och listerna, medan jag sopade, dammsög och plockade upp vartefter. Endast en och en halv timme senare var rivningsjobbet avklarat.

Samma hall som i den tidigare bilden.
Även trappornas matta togs bort, även om den nya mattan inte kommer att installeras imorgon ännu.

Imorgon blir det en högljudd dag härhemma igen med hamrande och spikande. Dock tror jag det kommer bli väldigt snyggt med samma golv i hallen på övre våningen. Förhoppningsvis kommer projektet så pass långt att jag redan imorgon kan visa bilder……

4 kommentarer

    1. Golvet blev mycket bra och vi är nöjda med förbättringen. Här används heltäckningsmatta överallt, så jag är så van att jag inte längre funderar på saken. Man får ju ta seden dit man kommer. 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.