Ny möbel

Publicerad av

När vi köpte sommarstugan för ganska exakt 2,5 år sedan erbjöd vi att köpa en del av möblerna som redan fanns på plats. Vi visste att de dåvarande ägarna var intresserade att köpa en redan möblerad sommarstuga, alltså erbjöd vi oss att köpa en del av möblerna. Verkade ju vara logiskt eftersom vi ändå behövde ett köksbord och en del sängar för vårt nya krypin.

Däremot var vi inte förtjusta i möblerna som fanns i vardagsrummet och de var inte heller intresserade av att sälja dem. Sedan sommarstugan blev vår har vi inhandlat en ny soffa och tagit en skön, nästan oanvänd gungstol hemifrån Förorten. Något som vi däremot ännu behövde var ett soffbord. Jag hade sagt nej till ett stort soffbord, eftersom vardagsrummet är kombinerat med köket och det helt enkelt inte skulle finnas utrymme för ett soffbord i vanlig storlek.

För ngn tid sedan hittade Maken mindre bord att placera på vardera sidan om soffan. Han hittade dem i en katalog, men tyckte inte att han behövde betala det skyhöga priset för ngt så enkelt som han själv kunde tillverka. Alltså, skred han till verket för några veckor sedan och dessa dagar har han färdigställt bordet på plats.

Det nya bordet placerat intill gungstolen

Ovan ses det färdiga bordet. Vad tycks? Maken köpte 2 träskivor ( han tror att de är lönn, men är inte helt säker. Man visste tydligen inte med säkerhet på snickeriaffären heller.) och limmade ihop dem. Har slipat och lackat. Sedan beställde han benen färdigt via nätet och skruvade fast dem i förrgår här vid sommarstugan. Han blev verkligen nöjd och storleken på bordet passar perfekt! Nu får han vara så god och göra ett till tycker frun i huset!

8 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.