Du och din gåshjärna!

Publicerad av

-Precis som förra året så sitter vi här du och jag! På en frusen damm.Utan mat, utan grannar och bara fryser! Varför, jag bara undra varför, lyssnade jag på dig? Igen?!

Hon verkar lite arg Fru KanadaGås. Återigen har hon och Herrn flugit från andra ställen runtomkring hit till oss och dammarna runtomkring. I hopp om öppet vatten.

Herr och Fru GräsAnd har också uppenbarat sig, men de verkar lite klokare och kommer upp på gården vår och hittar mat under fågelbrädan. Vankar av och an och låter småfåglarna veta att de är tillbaka och kan de vara så goda och maka på sig och göra utrymme för de nyinflyttade.

Medan allt detta fågeldrama pågick höll jag i spaden och hjälpte våren på traven än en gång medan hundarna höll mig sällskap. Det var egentligen väldigt skönt ute, så jag borde faktiskt inte klaga det minsta på att snön kom tillbaka. Ingen argsint vind som flängde runt, utan trevliga 4 plusgrader, vindstilla och inget annat ytterplagg behövdes än min dunväst. Rediga vinterskor, visserligen, men våt om fötterna vill man ju inte heller bli. Varken mössa eller vantar behövdes heller.

Dagens utsikt. Helt tokigt är det ju faktiskt ändå inte….

2 kommentarer

    1. Tack! Måste riktigt kolla vad jag har för bild nu….! 🤔 Snön som vi fick i måndags är ett minne blott om ngn dag då värmen återfinner sig. Redan idag, onsdag blev det 8 grader varmt. Det tackar vi för!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.