Det drippar och det droppar….

Publicerad av

…fortsättningsvis från tak och stuprännor eftersom det utlovade varma vädret fortsätter. Åtta grader kom vi upp till idag på eftermiddagen och jodå, ni gissade helt rätt. Jag hann sitta ute en stund i solen med stickningen i famnen och i högsta hugg. Hann skriver jag pga att jag spenderade en del av de soliga timmarna av eftermiddagen med dammsugaren. Ni som följer dessa skriverier, vet att vi alla är hemma sgs konstant plus att två hundar också hör till hushållet. Detta i sin tur leder till nödvändig dammsugning flera ggr i veckan.

Efter att denna dammsugning var överstökad tog jag med mig stickningen, lade på mig dunväst och gick ut till solen. Inte ens en jacka behövdes, så varma var solens vårstrålar.

Dagens snömängd.Solen har minsann gjort sitt de senaste dagarna.

Medan jag satt i stolen med stickningen, tog Maken, med hjälp av Lillasysters assistans ner julbelysningen. Den har inte varit påslagen sedan början av januari, men att klättra på stegar mitt på vintern är ju inte rekommenderbart. Alltså, gör vi som de flesta andra grannar och tar ner belysningen i bättre väder.

En riktigt trevlig fredag alltså. Det vackra vädret lär skall fortsätta. Gissar att denna blogg fylls av flera våriga solbilder under helgen.

Trevlig helg alla läsare, följare och kommenterare!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.