Sängliggande

Publicerad av

Det är inte ofta som mamman i detta hus blir sängliggande. Denna eftermiddag blev det däremot en lång tupplur i sängen. Jag avslutade cykelpasset före lunchen med en ordentlig yrsel och huvudvärk. Fick i mig lite mat och tog två smärtlindrande mot huvudvärken och slocknade sedan nästan på momangen i två timmar. Väcktes av ett trevligt och igenkännandet plingade från mobilen. Whatsapp klingade till med nyheter från norra Sverige igen. Alltid lika trevligt!

Det är inte många åkommor som härjar hos oss just nu. Maginfluensan är borta. Den vanliga, årligt återkommande influensan är också puts väck. Förkylningar förekommer inte heller.

Får två veckor sedan var Maken på den årliga rutinundersökningen hos läkaren och han berättade att om ngn patient kommer till honom med förkylningssymtom ber han dem direkt testa sig för Covid. Vanligen är det positivt.

Man undrar ju litet själv då en helt vanlig eftermiddag då huvudvärk kastar omkull en, men som sagt. Det verkar inte vara bihåleinflammation eller ngn Covid heller.

Ännu nu på kvällen känner jag mig inte riktigt helt normal, men helt klart bättre än tidigare. Morgondagen ser lovande ut!

4 kommentarer

 1. Här hos oss har huvudvärken florerat också, men i migränform. Först maken och sedan sonen.
  Hoppas du får må bra och att det räckte med en endags huvudvärk.
  Hoppas ni får en skön och frisk helg!
  Här blir det en lugn helg, tror jag avslutar sportlovet med att städa ur klädskåpen. 😁

  Gillad av 1 person

  1. Trevlig städning! Tråkgöra- men nödvändigt göra!
   Hoppas ni inte behöver drabbas av mera migrän i familjen. Usch då. Tack och lov verkade min huvudvärk vara just det. Helt vanlig huvudvärk!
   God fortsättning på sportlovet! 😃

   Gilla

  1. Tack och lov gick det hela fort över och redan på fredagskvällen efter min tupplur kände jag mig mycket bättre. Men tusen tack för omtanken ändå! 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.