Jag tog in våren!

Publicerad av

Det är helt klart ljusare på kvällarna. Ännu ikväll vid 17.50 tiden då vi satt bänkade vid middagsbordet var det relativt ljust ute. Härligt! Tänk vad fort det går ändå? På morgonen är det också en märkbar skillnad när det nu börjar ljusna vid 06.30 tiden. Igen: härligt!

Något som också uppskattas här hos oss i Mellanvästern är att det helt galna köldknäppen har släppt. Vi vaknade till -20 idag och det kändes betydligt bättre än nio grader kallare! Snön har singlat ner lite försiktigt hela dagen också och nu på kvällen då Sonen och jag skottade bort den vita, fluffiga snön var det riktigt skönt att vara ute i -8.

Dock tyckte jag att jag behövde vår här hemma och inhandlade en vårblomma åt mig då jag besökte affären idag på förmiddagen.

Min nya hyacint placerade jag i sovrummet där den sprider sin härliga, vårliga doft!

I vardagsrummet gläder buketten mig som Maken gav mig i söndags då det var Alla hjärtans Dag eller Vändagen som den kallas hemma.

Jag älskar rosor! Synd bara att de håller i vas en sådan kort tid!

Märkligt hur allting blir både grönare och skönare med lite blomster på insidan!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.