Be careful what you wish for….

Publicerad av

Och i detta fall handlar det om snö! De barn som har hoppats, bönat och bett om en vit jul fick alla sina önskningar uppfyllda i staten Minnesota idag. Denna dagen före julafton började snöstormen som regn först och hagel vid 11 tiden och sedan ngn timme senare vräkte snön ner.

Maken och jag var inte så säkra på att Sonen skulle kunna köra upp till huset och in i garaget efter jobbet om vi inte skottade först. Dessutom börjar Makens julafton på jobbet, så det var lika bra att bege sig ut i den virvlade snön och börja på.

Förmiddagens temperatur innan stormen började var 6 plusgrader. Under dagen har den fallit konstant och kl.22 på kvällen har vi nu +12 grader med en hård och kall vind och snön både virvlar omkring och vräker ner fortfarande. Svårt att säga riktigt hur mycket det hittills kommit, men enligt väderprognosen skall detta fortsätta till tidig julaftonsmorgon.

Så visst får vi en vit jul och det med råge.

Be careful what you wish for, som sagt…..

Vårt hem täckt i snö och julbelysning

2 kommentarer

  1. Nog är det mysigt med snö på julen!
    Här har vi så det just och just syns att det är lite vitt på marken, men bra så!
    Hoppas ni får en skön och avkopplande jul!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.