Ute på vischan….

Publicerad av

…är det kyligt! Vi vaknade till hela -12 grader imorse, vilket verkligen blev en överraskning. Sjön täcktes av ett tunt lager is under natten och trots solens strålar hölls istäcket på under hela dagen, eftersom det inte blev varmare än ngn plusgrad igen.

Maken och jag åkte in till det större samhället för shopping, trots Covid tider. Munskydd använde alla kunder som jag såg, Dock inte expediterna. De prydde sina hakor med sina obligatoriska munskydd istället…..

Maken lyckades få en klippning genast han gick in till barberaren i stan och de diskuterade pandemin. Barberaren berättade att han hört om två Covid fall i den lilla staden på just över 2 000 invånare, men att de båda repat sig. Maken berättade lite mera om viruset, men avslöjade inte sitt yrke. Barberaren tyckte informationen var intressant och lyssnade gärna, men förblev skeptisk. Munskydd bar han dock medan han snyggade till Maken i håret.

Väl hemkomna till stugan igen fick vi så småningom bevittna en fantastiskt vacker månuppgång medan vi väntade på att kolen ute i mörkret skulle bli klara i grillen ute i kylan….

… och visst går det att grilla i minusgrader! Gott blev köttet och nu är vi mätta och belåtna igen en gång!

12 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.