Sköna söndag

Publicerad av

Lilly är hemma igen efter sin utfärd med Maken till sommarstugan, men vet ni vad? Hon gillar INTE det nya parkettgolvet! Det är hårt, halt att springa på och inte alls skönt att ligga på. Matte beslöt att lägga hennes gamla, utnötta kudde framför spisen tidigare idag på eftermiddagen och detta gillades. När Lillasyster sedan slog på gasen till den öppna spisen kunde ju Lilly verkligen inte flytta på sig. Det var ju så varmt och skönt!

Söndagen har annars gått i slöandets tecken, för min del. Maken har varit i full gång hela dagen med att installera de sista, nymålade golvlisterna och till sist återinstallera toalett och tvättfat i det lilla badrummet igen. Nytvättade mattor och gardin och så är sgs allt klart sedan det nya parkettgolvet blev klart i onsdags.

4 kommentarer

 1. Snyggt är det även på wc, har ni parkett 😊Men söta lilla Lilly en sån suprise att komma hem efter en vecka och golvet är utbytt , skönt ser det ut att sova på kudden i alla fall . Snart ny vecka igen.Trevlig vecka till er

  Gillad av 1 person

  1. Ja faktiskt har vi parkett på wc! 😂
   Golvet fortsätter från hallen, så det var enklast att bara fortsätta med parketten. Precis som det gamla golvet var installerat.
   Jo det var lite snopet för Lilly att komma hem till nytt, obekvämt golv! Stackars liten! 😂
   Trevlig vecka till dig/er med!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.