Naket

Publicerad av

Det kan man minsann kalla vårt hem just nu. Trägolvet är nu bortrivet och de gamla plankorna utkastade helt. Idag åkte den heltäckande mattan med tillhörande mjukt, nästan skumgummi liknande material som alltid läggs under den heltäckande mattan.

Pappret som ännu täcker en del av golvet var under plankorna och det avlägsnar vi troligen på söndagen. Gardinstängerna är tomma och de nytvättade gardinerna väntar på att få hängas upp igen efter att de nymålade listerna sätts på plats kring fönster och dörrar. Någongång efter att det nya golvet är installerat.

Jag är inte den som tycker om att ha det rörigt och stökigt runtomkring mig, men det känns också skönt att ha det hela så här långt.

Maken har jobbat hårt hela dagen med det allra sista. Ta ut wc stolen och tvättfatet ur det lilla badrummet och att måla runt fönsterlisterna och dörrarna ifall de nya listerna inte helt täcker. Före det slipades och spacklades det så det stod härliga till. Ett stort projekt som nu egentligen är halvvägs.

Inkommande måndag börjas installationen med proffsiga installerare medan vi mera eller mindre får hålla oss ur vägen och rulla tummarna medan de jobbar!

Plywood skivorna som fanns under trägolvet är dammsugna och väntar på nya plankor….

6 kommentarer

 1. Roligt med nytt. Men jag förstår känslan av att bo mitt i renoveringen..
  Skall bli roligt att få se resultatet sen.
  Här skall städas ur ute förrådet nu under helgen.
  Ha ett skönt veckoslut!

  Gillad av 1 person

   1. Japp
    De blev en vända till återvinningsstationen och nu har vi inget skräp liggandes i förrådet mera. Otroligt hur mycket paff och annat skräp som man samlar på sig på endast en kort tid…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.