En riktigt skön, slö och inte minst varm fredag i november

Publicerad av

Då temperaturen redan vid lunchdags visade på 21 varma grader på celsiusskalan, kan man inte göra annat än sitta i solen och njuta! Vilken värme! Helt otroligt varmt har det varit hela veckan, men att springa omkring barfota i november hör ju nog till ovanligheterna. Även på våra breddgrader längre söderut än Norden.

Inte mycket blev gjort denna slöa och slappa fredag. Lite dammsugning, lite normal veckostädning, men för det mesta satt jag mest i solen och riktigt tankade D-vitamin! Ljuvligt värre!

Kvällssolen är låg och kastar nu sina skuggor på utemöblerna redan vid 16 tiden. En och en halv timme senare är det mörkt.

På kvällen bjöd vi svärföräldrarna på mat ute på verandan. Det blev så pass varmt där ute att vi kunde äta middag där med fönstren öppna utan att frysa. Maken sköter igen dagligen om Covid patienter, så det gäller att inte ta onödiga risker med hans föräldrar. Det är öppna fönster och distans som gäller.

Det blev en mycket trevlig stund och den alltjämt pågående rösträkningen i valet diskuterades. Det var ju som sagt inte bara presidentval, utan andra politiker valdes också. Mycket intressanta diskussioner och de två timmarna som vi satt ute på verandan gick fruktansvärt snabbt.

Nu kommer helgen emot och imorgon skall julbelysningen hängas….. dock INTE tändas ännu! 😉

6 kommentarer

 1. Härligt att kunna njuta av lite värme i november. Här är det också ganska varmt idag +11 grader. 🌞
  Det är knyte många veckor kvar så får vi tända julljusen, det ser jag framemot. Man borde faktiskt göra som ni och hänga upp dem innan snön kommer.
  Annars vilken rysare valet är, jag hoppas att det slutar så som det ser ut just nu.. 👍🏻

  Gillad av 1 person

  1. Jo valet har varit mycket intressant hittills. Dock börjar det ju bli ganska tydligt att rätt kandidat vinner! 😃
   Vi hänger alltid julbelysningen långt före jul om vi lyckas få lite värme och lördagens +21 borde ju räcka gott och väl….. tänder den gör vi runt den 1a advent. 😃

   Gilla

   1. Hej!
    Vilket sommarväder ni har där borta, skönt! Här hemma i Jakobstad har vi c. 10 + med varma sköna vindar.
    Valet i USA är ett spektakel, som tycks intressera de flesta, må rätt kandidat vinna!
    Hälsningar, mamma

    Gillad av 1 person

 2. Jag ber att få gratulera! Nyhetera berättar om presidentbytet och vi andas ut. Bra jobbat! Nu håller vi tummarna för att dom får ut den envist tjuriga gubben ur huset och att Biden mäktar med det han ställs inför. Mest nöjd är jag över vicepresidenten 🙂 Wow!

  Gillad av 1 person

  1. Tusen tack!! Lättnaden är enorm!!
   Mycket klokt av Biden att välja Harris som sin ’partner in crime’! Hon är fantastisk, klok och intelligent! Om Biden inte klarar av de 4 åren, får hon ta över och det blir ju minsann inget dåligt byte! Jag är mer än nöjd! Detta resultat var ett måste och det gick som vi ville!! 🇺🇸😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.