Huset med hjärtat på dörren…

Publicerad av

… ja, det brukar ju ofta vara utedass, eller tuppen som vi sade i Jakobstad. I förmiddags då vi satt bekvämt bänkade med morgonmålet och gudstjänsten från kyrkan på skärmen tyckte jag att jag hörde ngt slags dundrade på vår ytterdörr. Däremot fäste jag inte mycket uppmärksamhet vid ljudet eftersom hela familjen var på insidan och hundarna reagerade inte heller.

Efter att gudstjänsten var slut släppte Maken ut hundarna på gården en stund och då fick han se alla hjärtan som var fasttejpade på vår dörr! Först tänkte vi båda att det nog var grannflickorna, som är 11 och 10 år. Deras familj har sålt huset och skall flytta närmare farmor och farfar på östkusten till Maryland i dagarna. Lite sorgligt är det, det har varit trevliga grannar att ha i fyra år. På grund av detta trodde vi att det kanske var grannflickorna som hade satt upp hjärtan på vår dörr. De är goda kompisar med Lillasyster och det är nog lite vemodigt att de skall flytta.

Efter att jag hade sett vad det stod i det mittersta hjärtat dock, förstod jag ganska snabbt att detta inte var gjort av grannflickorna. Dock vet vi inte vem, men vi gissar på Jehovas Vittnen eftersom den präntande texten på det ena hjärtat uppmanade oss att ta kontakt om vi ville veta mera.

Lite lustigt var det ju nog att dessa hjärtan troligtvis sattes upp då vi själva såg på gudstjänsten från vår kyrka. Jag har också försökt se runt på andra ytterdörrar på vår väg och inte sett ngn annan som råkat ut för detta. Kanske det bara var vår familj som behövde hjärtan på dörren denna söndag…? 🤔

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.