Hösthälsning

Publicerad av

Korstörnen framför vårt hem i sprakande gult. Hösten är i full sving med sina underbart vackra färger. Och vet ni vad jag har tänkt på? Hur otroligt ljuvligt det är att i dessa pandemi tider och osäkra valtider här i USA, årstiderna fortfarande har sin gång. Fåglar flyttar, träden ändrar färg, det blir svalare och vi får frost och så småningom snö…. Känns betryggande och bra att världen trots allt går vidare och ngt normalt fortfarande finns runtomkring oss.

Lite av lördagskvällens tankar då två av mina goda väninnor har ställt upp att jobba med valet den 3.11 och nu oroar sig för våld från Trumpens anhängare vid de lika vallokalerna …. vart är detta landet på väg frågar jag mig….? 🤔

6 kommentarer

 1. Javisst är det härligt då något är som vanligt kring oss! Idag har de lovat sämre väder här, så kan hända det blir en dag med Netflix & chill. 😬
  Hoppas dina väninnor får det lugnt under valkampanjen, ingen skall behöva vara rädd för något som är ens rättighet!

  Gillad av 1 person

  1. Rädslan är att Trumpanhängare skall åka till olika vallokaler och hota folk och ställa till med ofog för de som röstar. Eftersom det är det som deras ledare vill….. Han blir alltmera desperat och alltmera lik en diktator. Skrämmande tider vi lever i just nu….
   hoppas söndagen med Netflix levererar! 😉

   Gilla

   1. Jo det blev en riktig lugn och bra söndag.
    Denna dag har vi arbetat med att städa huset, räfsat löv, fixat i garaget…. Full rulle!

    Gilla

 2. Och tyvärr finns det gott om anhängare till honom här också (som turligt nog inte kan rösta i alla fall) och politiker som gärna efterliknar honom. Rysansvärt. Hösten, naturen och allt det … tur vi har det att trösta oss med.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.