Packar lådor…

Publicerad av

Vädret har helt klart svängt och det börjar nu bli höst på riktigt. Ingen frost ännu, men tillräckligt svalt för långa ärmar och jeans. Skönt säger denna mamma och Dottern vid universitetet håller med. Då vi flyttade henne för en månad sedan hade hon, på min begäran faktiskt, endast packat sommar och tunnare höstkläder. Vi hade tillräckligt ändå med att flytta henne och alla henens grejer i två bilar, så vinterkläderna skulle knappast ha rymts med.

Eftersom hon igen har en hög med post här hemma som jag behöver få skickat åt henne beslöt jag mig för att ändå få vinterkläderna ihopsamlade med detsamma. Själv hade hon packat en väska med vinterkläderna och lämnat i sitt klädskåp innan hon åkte, så egentligen var det nog ganska lätt att få allt ihop samlat.

Kläder som skall skickas till Dottern i staden Madison i delstaten Wisconsin.

Då jag däremot berättade åt henne vad jag höll på med, var det en hel del annat som hon ville ha med också. Vi har faktiskt understöttat näthandeln väldigt mycket den senaste tiden, här hemma hos oss, vilket innebär att vi hade en drös med lådor i garaget som nu skulle komma väl till pass.

Det fanns extra jackor som hon ville ha med, mössor, en del smycken och lite annat smått och gott som jag nu packade ihop åt henne. Däremot hade jag svårt att hitta vantar åt henne. Hade ett par nyinköpta från förra vintern som Lillasyster skulle ha använt på lägerskolan som aldrig blev av pga pandemin, och dem satte jag med åt henne. Det var hon väldigt nöjd över plus att hon berättade att hon hade ett par vantar redan.

Sist och slutligen står nu två lådor klara i hallen att postas imorgon. Och posten som hon hade fått då och som fick igång hela detta projekt? Jodå, den är också nedpackad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.