Att förbereda för gäster i CoronaTider

Publicerad av

I eftermiddags sopade, dammsög, plockade undan och städade jag. Imorgon kväll kommer det bekanta på besök. En diskussionsgrupp från kyrkan som jag tillhör. I normala fal träffas vi en gång i veckan, varje onsdag och diskuterar olika ämnen, ofta relaterade till Bibeln, men inte alltid. Denna grupp består av par och singlar i 40+ Och vi har förstås alla barn och ungdomar i liknande åldrar.

Sedan detta förpillade virus började härja i vårvintras har vi träffats via videomöten och sedan det blev varmt har vi turats om att ha hela gruppen hemma hos de olika medlemmarna.

Imorgon är det då min tur och idag har jag alltså fejat… ute! Eftersom vi alltid träffas utomhus med avstånd och munskydd och hela rasket. Dock har vi nog inte använt munskydden eftersom vi sitter ute, men alla kommer nog beväpnade med dem.

Det varma, soliga vädret lär skall få fortsätta imorgon. Det heta, kvava vädret som är så typiskt för våra somrar har för tillfället flugit sin kos och jag är inte den som klagar. Istället är det torrt i luften och varmt. Idag kom vi upp till 27 grader och imorgon lär temperaturen gå upp ytterligare en grad.

Det blir trevligt att sitta ute under sådana omständigheter. Dock hoppas jag att vi alla ryms! Vi är inte många, jag tror vi blir nio stycken imorgon kväll, men det är ganska mycket utrymme som krävs då nio stycken personer skall sitta med 2 meters mellanrum mellan varandra! Gissar vi får skuffa ut stolarna ordentligt!

Här placerade jag stolar med 2 meters mellanrum. Vi behöver en del utrymme kom jag fram till.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.