TisdagsZumba i parken

Publicerad av

Ikväll blev det Zumba i en park en bit härifrån! Med mina vanliga instruktör och ca.25 deltagare, gigantiska högtalare, en skuggig ishockey rink och runt 29 grader varmt. ( tack och lov för skuggan! )

Damerna dansade på då jag tog bilden i all hast, så att jag inte skulle missa för mycket.

Det var absolut underbart härligt att röra på sig med alla andra från min Zumbargrupp. Vi är nog flera som har loggat in regelbundet via Zoom förstås Det märktes eftersom vi var många som kunde rutinerna till sångerna som kommit till under de senaste Covid månaderna. Dock fanns det nog en par 3-4 nya damer som var med ikväll. Flera av dem stod längre bakåt och ville kanske helst inte synas….(?)

Det fanns bra med utrymme i rinken och asfalten som underlag var så mycket bättre än heltäckande matta som vi har hemma eller betongplattorna ute på gården, då jag zumbar där.

Jag jobbade helt klart mycket hårdare ikväll än vad jag har gjort under månaderna hemma. Min ben är väldigt trötta ikväll och fotsulorna gör ont, säkert från det hårda underlaget och allt hoppande. Större yta att röra sig på förstås och så kunde vi ju alla ta ut stegen bättre. Jag

Om vädret tillåter kommer Zumban ute att fortsätta på tisdagskvällarna. De andra gångerna under veckan fortsätter den virtuellt. Min instruktör berättade ikväll att gymet är öppet, men de som kommer för att motionera är pensionärerna! De som borde hålla sig hemma och inte springa omkring på gym i dessa tider! På grund av att ingen riktigt vill motionera i ngn studio och svettas och eventuellt andas in ngn annans smitta, fortsätter hon med de virtuella träningstimmarna. Det var många av oss som tackade henne för det!

2 kommentarer

  1. Säkert skönt med ute zumba! Jag ser att ni håller avståndet också. 👍🏻🌞Jag har inte alls kommit mig igång igen efter denna Corona tid, men nya tag och kanske jag kommer igång igen (on-off som jag är).. 😉

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.