KarantänVäder: blåst!

Publicerad av

Det bara blåser, blåser och blåser och även om meteorologerna ihärdigt utlovar värme just över tjugo grader och termometern visar härliga temperaturer på seneftermiddagarna, KÄNNS det aldrig så varmt. Det bara blåser och blåser och blåser ännu mera!

Sommarläsningen fortsätter

Jag började på min andra bok i sommarläsningen idag. Min andra nya Elin Hildebrand bok och tänkte att det nog skulle sitta finfint med en stund ute i solen och värmen. Jodå, visst lyste solen och visst var det varmt och skönt de få minuter jag var i lä från den där otroliga blåsten.

Hunden Lilly njöt i stora drag halvvägs under solstolen, men jag gissar nog hon var en aningen besviken då jag så snabbt gick in och satte mig på verandan igen, just pga blåsten.

Fast, visst var det en skön lördag ändå. Hemma i karantän bröt vi lite regler idag. Dottern hade God Kompis här på besök hela dagen och de hade så roligt tillsammans. Tog hundarna på promenad och satt ute och pratade resten av tiden. Två meter ifrån varandra och höll sig utomhus hela tiden. En mycket trevlig God Kompis som numera normalt studerar andra året i staden Duluth i norra delen av Staten, men som förstås studerar nu hemifrån pga detta eländiga virus. Dottern och denna Goda Kompis träffades redan i åk. 6 då vi just hade flyttat till vårt nuvarande hem, så de har känt varandra länge och varit mycket goda kompisar sedan dess. Nu studerar de på olika orter i olika stater, men håller täta kontakter ändå. Roligt är det för oss föräldrar att kunna hänga med på ett hörn med dessa barndomskompisar.

Mamman i huset tog en paus från köket ikväll vad gäller matlagningen och vi beställde utsökt hämtpizza från en av pizzeriorna här i Förtorten. Gott och lyxigt blev det med ett glas rött till!

Nu är det kväller och jag stänger köket igen efter att ha återigen bakat en sats med kakor! Satsen som jag bakade igår, fredag, blev slut idag på eftermiddagen!

Det blev en till sats med havre och russinkakor och jag blev så glad för de lyckades så bra igen! Kanske, kanske jag lyckas med detta recept framöver nu då….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.