Bokrea

image

I förmiddags  åkte jag och barnen på bokrea. Vi gick länge bland böckerna, och jag måste säga att det är farligt ställe att gå till då vi alla tycker  så  mycket om böcker! Att jag till råga på allt  före julen gick med som Medlem i denna Bokhandel, hjälper inte det minsta. för det är mycket lockande att handla eftersom allting har åtminstone en 10 procents rabatt med detta medlemskap!

Böcker, leksaker,  kramdjur, målarböcker, pennor… You name it!

Alltså kom vi hem med en hög med böcker och lite annat också. Dock stod mamman edast för det läsvärda den här gången. Sonen och Lillasystern hamnade snällt att betala med egna pengar för det LEGO och kramdjur som också skulle inhandlas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.