Uppdatering hemma…Igen!

Hela halva hösten har vi ängat åt uppdateringar av vårt hem. Det har målats och hängts nya gardiner osv. Just nu är det arbetsrummet som står på tur. Det finns ett extra rum i källaren som vi har använt som gästrum, men eftersom vi sällan har gäster, har det för det mesta stått tomt. I våras flyttade vi möblerna från arbetsrummet/pianorummet på bonadsvåningen till gästrummet så att det skulle finnas mera plats för pianot och de andra instrumenten.

Möblerna som vi hade var  nedärvda kontorsmöbler av Svärfar sedan i början av vårt äktenskap! De hade dugit hittills, men skrivbordsskivan bångnar och vi hade verkligen inte tillräckligt med hyllor för papper oah annat som bara samlas i ett hemmakontor.

Maken bestämde sig för att vi borde uppdatera dessa kontorsmöbler. Sagt och gjort. I somras hade vi träff med en designer från ett företag som snickrar ihop kontorsmöbler åt folk och vi designade vårt nya kontor med hjälp av hennes expertis.

Idag, måndag och imorgon tisag installeras möblerna och också den nya sängen, en s.k Murphy bed i det kombinerade kontoret/gästrummet. Det kommer att bli fint, mycket fint…

Före.

Före.

Mitt i jobbet.

Mitt i jobbet.

Dagens jobb avklarat. Imorgon, tisdag görs resten...

Dagens jobb avklarat. Imorgon, tisdag görs resten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.