Månne den kommer…

…från Finland eller rent av Alholmen i Jakobstad?  Cellulosan som skall sprutas in i väggarna i garaget imorgon för att isolera det. Sonens sovrum som finns ovanför garaget är grymt hett på somrarna och väldigt kallt på vintrarna. Byggföretaget som byggde vårt hus för fyra år sedan isolerade inget av garagen häromkring, säker för att sprara pengar, och nu har vi beslutat att göra det själva.

Jag pratade med  vår granne som anställde ett företag förra sommaren för att få samma projekt gjort,  och han var mycket nöjd med förändringen inne i deras hem. Han berättade att temperaturen är mycket ‘jämnare’ i deras hem nu, speciellt på övre våningen.

Fast, med ett sådant projekt behöver ett fullpackat garage städas ur förstås. Isoleringsmännen  behöver komma åt väggarna för att borra hål i dem och sedan spruta in cellulosan. Jag började med städningen och omorganiseringen igår på eftermiddagen och fick det mesta gjort. Ikväll har Dottern och jag gjort det sista. Nu kan männen komma och börja på. De lär skall anlända redan kl.07.15, så ngn sovmorgon blir det verkligen inte imorgon! 😉

image image

Cyklarna, Makens stegar, gräsklipparen plus allt det andra möjliga och omöjliga som vi förvarar i garaget som också utgör förråd. Bilarna får sova på uppfarten inatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.