Ginormous!

Publicerad av

För något år sedan godkändes detta ihopslagna ord i det amerikansk-engelska språket och det är ju helt klart en ihopslagningen av gigantic och enormous.

Detta fantastiks nya ord kan lätt beskriva min första stickade sjal som jag blev färdig med idag på eftermiddagen.

Som ni ser… en sjal stickad för en jätte! Det blev fel i räkningen ganska tidigt i spetsmönstrat, men jag stickade gladeligen på och märkte det en del varv senare då räknandet och hålen inte stämde. Jaha, vad göra?

Eftersom jag inte använde det garn som föreslogs i mönstret ändå, beslöt jag mig för att fortsätta sticka och låta denna sjal bli bra övning.

Det blev den och jag är faktiskt glad över mitt beslut!

Lillasyster var vänlig nog att modella sjalen för mig tidigare idag. Trots den enorma storleken måste jag säga att jag är väldigt nöjd ändå!

Och här är början på den nya! I Rätt garn denna gång, samma mönster. Garnet inhandlade jag för några veckor sedan vid ett av Lillasysters och mina många besök vid hobbyaffären. Fortsättning följer……

7 kommentarer

  1. Det är superviktigt att välja rätt garn har jag också insett. Dock tycker jag inte att det gjorde så mycket för du fick en stor, fin och värmande sjal som kan vara perfekt en ruggig kväll. Lycka till med nästa!

    Gillad av 1 person

  2. Vad fin den blev! En rejäl sjal är inte att förakta. En dag när höstvindar kyler och du ändå vill sitta ute och läsa till exempel, då värmer det fint med en egenstickad och ginormous sjal. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.